Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gek van fietsen.nl zoekt enthousiaste testrijders

4 juli 2016 - 08:33  •  Gek van Fietsen.nl  •  reacties

Gek van fietsen.nl zoekt enthousiaste testrijders

Alphen aan den Rijn -

Voor deze testperiode is Gek van Fietsen.nl op zoek naar mannen en/of vrouwen in de leeftijd tussen de 12 en 40 jaar die ongeveer 4 dagen per week de fiets gebruiken. Het maakt niet uit of je nu al op een e-bike rijdt, maar er wordt geëist dat je de fiets regelmatig tot intensief gebruikt. Tijdens de testperiode zal regelmatig jouw mening gevraagd worden over je gebruikerservaring.

Er zijn voor deze actie meerdere fietsen beschikbaar en er wordt gezocht naar een aantal specifieke berijders. Er wordt gezocht naar een scholier die op de E-bike naar school fietst. Een moeder die met kinderen op de fiets dagelijks gebruik maakt van de fiets en een Forens die intensief woon/werk verkeer rijdt.

Vind jij jezelf de ideale fietser om deze hippe E-bikes te testen? Meld je voor 15 juli aan op www.ecomofietsen.nl/e-bike-testers-gezocht en wie weet win jij wel een jaar lang gratis E-biken! Heb je een hele goede motivatie waarom jij de ideale testrijder bent? Stuur dan je aanmelding tevens naar info@gekvanfietsen.nl met een goede motivatie.

De winnaars worden eind juli bekend gemaakt!

Fotograaf: Josh Walet
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.