Nieuws

« Vorige - Volgende »

Staal & Stof bij The Home Factory

11 augustus 2016 - 16:34  •  The Home Factory  •  reacties

Staal & Stof bij The Home Factory

Alphen aan den Rijn - Ondanks dat wij bij de The Home Factory totaal onafhankelijke woonconcepten maken voor onze klanten en hen daarbij inspireren over alle mogelijkheden die hun woning of bedrijfsruimte biedt, konden wij het niet weerstaan om zelf met een kleine collectie meubelen aan de slag te gaan die passend zijn bij onze werkzaamheden.

Aangezien de combinatie van staal met hout een veel voorkomende wens is binnen onze interieurconcepten, hebben we een leuke betaalbare collectie meubelen samengesteld die wij nu ook zelf kunnen leveren. De tafels kunnen op maat worden gemaakt.

De stoelen die we kunnen leveren zijn naar eigen smaak samen te stellen. De keuze van stoffen en de keuze voor diverse poten zijn geheel vrij. Wij helpen de klant hier graag mee zodat dit goed aansluit bij de rest van ons stoffenplan of bestaande meubelen. Het resulteert in de juiste woonstijl waar de klant naar op zoek is.

Benieuwd naar de collectie meubelen? Wij verwijzen u graag door naar ons blogbericht waarin we een deel van de collectie uitlichten.

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.