Nieuws

« Vorige - Volgende »

In 't Veen Advocaten betrekt kantoor in De Baronie

6 september 2016 - 09:12  •  reacties

In t Veen Advocaten betrekt kantoor in De Baronie

Alphen aan den Rijn - Na zo'n 35 jaar op andere locaties in Alphen aan den Rijn te hebben gezeten, houdt In 't Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn nu kantoor in de voormalige chocoladefabriek van De Baronie, om precies te zijn in het voormalige directiekantoor van de Baronie aan de voorzijde 'achter het balkon' op de eerste verdieping.

Het multifunctionele karakter van de Baronie past prima bij In 't Veen Advocaten. Het devies 'Winkelen, Werken, Wonen' is het kantoor op het lijf geschreven: de vijf aan de Alphense vestiging verbonden advocaten en mediators houden zich immers onder meer bezig met consumentenrecht ('Winkelen'), ondernemings- en arbeidsrecht  ('Werken'), huur- en vastgoedrecht en personen- en familierecht ('Wonen').

In 't Veen Advocaten staat bedrijven en particulieren (ook op basis van gefinancierde rechtshulp) terzijde. Reden te meer dat het kantoor de bedrijvigheid van de Baronie heeft opgezocht: de collega ondernemers kunnen zo het kantoor binnenstappen en de bewoners en het winkelend publiek kunnen laagdrempelig in een vertrouwde omgeving terecht.

Iedere donderdag houdt In 't Veen Advocaten (overigens niet alleen in de Baronie, maar ook in de vestiging in Waddinxveen) een gratis inloopspreekuur. van 16.30 tot 17.30 uur voor ondernemers en van 17.30 tot 18.30 uur voor particulieren.

In verband met de feestelijke opening op 8 september a.s. biedt In 't Veen Advocaten op die dag aan alle ondernemers en particulieren de mogelijkheid tussen 9.00 en 16.00 uur het kantoor te leren kennen en gratis juridisch advies in te winnen, waarna iedereen een aardigheidje mee naar huis krijgt.

Het is sowieso een goed idee op 8 september a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur even te komen kijken bij de marktkraam die dan voor het kantoor van In 't Veen Advocaten staat; daar wordt (onder meer) met enig spektakel een ijskoude lekkernij bereid die de geschiedenis van de Baronie enigszins doet herleven.

Op vrijdag 9 september a.s. neemt In ’t Veen Advocaten (ook met haar Waddinxveense vestiging) deel aan de jaarlijkse “dag van de scheiding”. Van 09.00 tot 17.30 uur kunt u dan gratis en vrijblijvend terecht voor informatie over een echtscheiding en alles wat daarmee samenhangt, zoals mediation.

Meer informatie kunt u vinden op
www.intveenadvocaten.nl . U kunt ook altijd vrijblijvend bellen (0172 475677) om te horen of In 't Veen Advocaten iets voor u kan betekenen.

Fotograaf: Josh Walet
Groot Baronie.'
Groot Baronie

Winkelen, werken en wonen in een historische omgeving.