Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogeveen Plants winnaar Dutch Flower Awards 2016

4 november 2016 - 17:26  •  reacties

Hoogeveen Plants winnaar Dutch Flower Awards 2016

Alphen aan den Rijn - Uiteraard is het gehele team van Hoogeveen Plants zeer vereerd met deze prijs. “Het is een prachtige blijk van waardering en een bevestiging van het feit dat je op de goede weg bent.” Aldus Bob Hoogerdijk, commercieel manager bij Hoogeveen Plants. Hoogeveen Plants investeert de laatste jaren fors in nieuwe producten, gezondere rassen en een verduurzaming van de productie. “Mooi dat de punten waarop we zo inzetten genoemd worden!” gaat Bob verder. “We willen onze klanten blijven verrassen met continue innovaties waarbij kwaliteit en gemak voorop staan.”

Hoogeveen Plants
Hoogeveen Plants is een van origine Boskoopse tuinplantenkweker. Inmiddels beschikt het bedrijf over 11 productielocaties in onder andere Boskoop, Waddinxveen en Bleiswijk. Bij elkaar een areaal van 23 hectare waarop zij ongeveer 7,5 miljoen planten produceren. Hoogeveen Plants is gespecialiseerd in de productgroepen klimplanten, fruitplanten, helleborus en bamboe, grassen en varens.

Perfect Garden
De Boskoopse kweker verkoopt haar planten sinds 2014 onder het consumentenmerk Perfect Garden. Kernwaarden van Perfect Garden zijn gemak, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Perfect Garden vormt de paraplu waaronder de verschillende productgroepen hangen; UP Climbers, 100% Fruit, Elegrass en Hello,Helleborus.

De genomineerden
De Dutch Flower Group (DFG) nomineerde dit jaar negen kwekers verdeeld over de categorieen planten, snijbloemen en buitenlandse kwekers.
In de categorie Planten waren Hoogeveen Plants, Elstgeest Potplanten en VDE Plant de genomineerden. Bij de snijbloemen gingen de nominaties naar Bloemenkwekerij Eduard Daling, Van den Berg Roses en Bredefleur. De kwekers Buijnink Internacional (Portugal), Semperflora (Zuid Afrika) en Herburg Roses (Ethiopie) waren de genomineerde buitenlandse kwekers voor de Dutch Flower Awards 2016.

Preferred Partner Recognition
Door DFG werd stil gestaan bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Het is dit jaar de vijftiende keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners, de kwekers, in de schijnwerpers zet.

Fotograaf: Josh Walet