Nieuws

« Vorige - Volgende »

Fashalicious opent deuren in winkelcentrum Atlas

29 november 2016 - 16:22  •  reacties

Fashalicious opent deuren in winkelcentrum Atlas

Alphen aan den Rijn - Samen met haar moeder heeft de onderneemster de afgelopen weken hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. "Ik kan nog steeds niet geloven dat ik eigenaresse ben van een kledingwinkel! Ik ben altijd bezig geweest met mode, dus om nu ook anderen te kunnen inspireren, dat vind ik echt het leukst", zegt Faria.

Faria begon zo'n 1,5 jaar geleden met een webshop. Van hieruit kreeg ze het steeds drukker en merkte ze dat haar klanten steeds vaker vroegen naar een bezoekadres. "Veel klanten willen toch de mogelijkheid om kleding te kunnen passen voordat ze iets kopen. Met een webshop is dit niet mogelijk. Ik wilde mijn klanten graag deze mogelijkheid geven, dus besloot ik een grote stap te nemen!"

Onder meer merken als Sixth June, LA Sisters en Paulina & Maria zijn te koop bij Fashalicious. Daarnaast wordt de collectie iedere twee weken aangevuld vanuit Parijs. Overigens verkoopt Faria niet alleen kleding. Ook schoenen, tassen en andere accessoires zijn bij haar verkrijgbaar.

Fotograaf: Josh Walet