Nieuws

« Vorige - Volgende »

Okay Color Graphics neemt drukkerij Castellum over

13 december 2016 - 13:44  •  reacties

Okay Color Graphics neemt drukkerij Castellum over

Alphen aan den Rijn - De directie is zeer blij met deze acquisitie. Gijs Piera, directeur Printgarden Digitaaldruk BV: "Castellum is een grafisch bedrijf met een mooie historie in Alphen aan den Rijn, die wij graag voortzetten. Met de voormalig eigenaar en zoon van de oprichter van de drukkerij, Johan van Dam, hebben wij al vele jaren een waardevolle relatie."

Ook Joeri van den Berg, directeur van van Okay Color Graphics BV, is tevreden met de overname: "Drukkerij Castellum heeft een trouwe klantenkring in Alphen, die mooi aansluit op de relaties die wij al bedienen. Daarnaast is het werkaanbod mooi complementair."

Over Okay Color en Printgarden
Okay Color Graphics en haar zusterbedrijf PrintGarden Digitaaldruk bieden sinds 25 jaar grafische oplossingen. Beide bedrijven zijn meer dan een drukkerij; naast regulier drukwerk in kleine en grote oplages, verzorgen zij verpakkingen, signing en online portals voor grote landelijke partijen. Ook worden direct mailing producties aangeboden.

De activiteiten van Drukkerij Castellum passen hier uitstekend bij. "Geheel tegen de tendens in de grafische markt in, zien wij volop mogelijkheden en zijn wij de laatste jaren flink groeiende. De uitbreiding van onze organisatie door deze overname sluit naadloos aan bij onze toekomstplannen", aldus Van den Berg.

Drukkerij Castellum blijft bereikbaar onder het nummer 0172-492741.

Fotograaf: Josh Walet