Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samenwerking tussen Junis en de Beatrixschool

20 december 2016 - 15:54  •  reacties

Samenwerking tussen Junis en de Beatrixschool

Alphen aan den Rijn - Deze ondertekening vond op feestelijke wijze plaats in de hal van de Beatrixschool. De kinderen van zowel de school als van het kinderdagverblijf werden betrokken bij deze ondertekening.

In de hal van de Beatrixschool werd een Stint (elektrische bolderkar) van Junis Kinderopvang neergezet waarin de ondertekening plaatsvond. De hal was feestelijk versierd en na de ondertekening werden ballonnen met confetti doorgeprikt door de kinderen. De kinderen van Kinderdagverblijf De Kleine Schat en kinderen van de Beatrixschool waren aanwezig bij deze feestelijke ondertekening. De kinderen kregen na de confettiknal een gezonde snack aangeboden.

Het opzetten van IKC's wordt aangespoord door de overheid en staat op menig partijprogramma's. De mogelijkheid om ouders en kinderen opvang en onderwijs te bieden op één locatie biedt tal van voordelen. Het is daarom een streven van Junis Kinderopvang om veel aandacht te besteden aan het opzetten van IKC's.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de clustermanager Roos Blaauwhof via 06 165 39 414 of via blaauwhof@junis.nl.  

Fotograaf: Josh Walet
Junis Kinderopvang.'
Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.