Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hypotheekshop in Alphen verder als Freek Hypotheek

28 december 2016 - 17:22  •  reacties

Hypotheekshop in Alphen verder als Freek Hypotheek

Alphen aan den Rijn - Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het vaak bij. Freek gaat daarom verder. Wij zorgen gedurende de volle looptijd voor jouw hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in je werk, je polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom is de volledige naam: Freek, zorgt voor je hypotheek

Online én persoonlijk
De hulp van Freek begint online. Op Freekhypotheek.nl bereken je vanaf 1 januari 2017 heel eenvoudig hoeveel je ongeveer kunt lenen. Of je maakt direct een afspraak met Freek om een berekening te laten maken. Als jouw droomhuis gevonden is, geeft Freek antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere, duidelijke taal. 

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat voor de klant een online omgeving klaar. Je begint zo direct met het voorbereiden van jouw dossier. Daardoor kan je snel de hypotheek rondmaken wanneer jouw nieuwe woning gekocht is. Freek houdt je via de online omgeving doorlopend op de hoogte over waar je in het proces zit.

Maar waarom de naam Freek?
Freek is makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom hebben we ook gekozen voor de naam van een mens in plaats van de naam van een winkel. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!

Waar vind je Freek?
Loop binnen bij ons kantoor in Alphen aan den Rijn aan het Raoul Wallenbergplein 5 of bel 0172 49 29 47. Online ga je naar www.freekhypotheek.nl of je mailt naar alphen@freekhypotheek.nl.

Freek is een samenwerking van adviseurs in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Zaandam. Deze advieskantoren kiezen met deze nieuwe naam voor een werkwijze die nog klantgerichter is!

Fotograaf: Josh Walet

Verwante nieuwsberichten