Nieuws

« Vorige - Volgende »

The Home Factory ontwerpt nieuw kantoor Drieman

17 februari 2017 - 10:46  •  The Home Factory  •  reacties

The Home Factory ontwerpt nieuw kantoor Drieman

Alphen aan den Rijn - Gezamenlijk wilden wij, Drieman Garantiemakelaars en The Home Factory, van de casco opgeleverde ruimte iets bijzonders maken. Met het uitgangspunt 'vintage industrieel' zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp. Door de combinatie van stoere materialen als baksteen, oude wagondelen, blauwstaal en vintage accessoires & armaturen krijgt het interieur de beoogde woonsfeer.

Zowel het entree als alle werk- en spreekkamers zijn zeer sfeervol en vormen één geheel. De indeling van de ruimte en maatwerk van meubelen zijn door The Home Factory ontworpen en samengesteld met het juiste kleur- en materiaalgebruik. Ook het lichtplan en de stoffering zijn hierin meegenomen.

'Teamwork optima forma'
"Hoewel we de hele dag met mensen, huizen en interieurs bezig zijn, ken je ook je beperkingen als het om je eigen huisvesting gaat", vertelt Ger Hukker van Drieman Garantiemakelaars. "Daarom gingen we op zoek naar een echte specialist, iemand die meedenkt, met ideeën komt voor je nieuwe huisvesting, je corrigeert wanneer dat nodig is, maar je ook de ruimte geeft iets van jezelf in zo'n kantoor terug te vinden. Dat is gelukt en we kijken dan ook met veel plezier terug op de samenwerking met Bianca en Charlotte van The Home Factory. Soms was het best spannend om binnen budget te blijven, elkaar te overtuigen maar het resultaat mag er zijn. Het was teamwork optima forma en zo hoort het ook", besluit Ger. 

Op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? Bij Drieman Makelaars voel je je alvast thuis! We zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat en wensen alle medewerkers van Drieman en alle bezoekers veel plezier van het fijne sfeervolle 'kantoor'.

Wil je meer weten over het gebruik van bepaalde materialen op de foto's, mail ons dan gerust.

The Home Factory
Telefoon: 0172 – 74 53 70
Mobiel: 06 -55 172 337
bianca@thehomefactory.nl

P.S. Alle lof trouwens voor de styling in alle kasten, deze accessoires zijn door Ger Hukker zelf uitgekozen en aangekocht! 

 

 

Alle foto's van het nieuwe kantoor van Drieman bekijk je hier

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.