Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens bedrijf NEXI wint iF Design Award 2017

7 maart 2017 - 12:47  •  reacties

Alphens bedrijf NEXI wint iF Design Award 2017

Alphen aan den Rijn - Elk jaar organiseert de wereldberoemde onafhankelijke designorganisatie uit Hannover, iF International Forum Design GmbH, de iF DESIGN AWARD. Eerder wonnen bedrijven als Ferrari, Audi, LG, Philips en Canon de prestigieuze prijs.

The Solution, ontworpen door NEXI in samenwerking met 6’4”design manufactory uit Deventer, kon de 58-koppige internationale jury overtuigen met de holistische benadering van design en technologie. Alle details zijn perfect met elkaar in balans en creëren daardoor een minimalistisch en iconisch design statement, welk op elk podium indruk wekt.

De concurrentie was groot: meer dan 5.500 inschrijvingen uit 59 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

Tot nu toe moesten gitaristen alle losse effectpedalen met kabels aan elkaar en aan de gitaarversterker koppelen. Dat hoeft nu niet meer. The Solution biedt gitaristen de mogelijkheid om tot 8 pedalen in één spatwaterproof systeem te klikken. Dit neemt de noodzaak voor aparte voedingen, tie-wraps, klittenband en extra kabels weg wat de The Solution tot een revolutionair product in de muziekindustrie maakt. 

Fotograaf: Josh Walet