Nieuws

« Vorige - Volgende »

NVM Open Huizendag bij Makelaardij Van Brussel

18 maart 2017 - 16:32  •  reacties

NVM Open Huizendag bij Makelaardij Van Brussel

Alphen aan den Rijn - "We werken met een klein team bij Van Brussel, in totaal werken er vijf personen waar ik er één van ben", vertelt Danny van Brussel. "Door het kleine team waar we mee werken is het contact met klanten persoonlijker, weten we wat er speelt en kunnen we goed op de wensen van de klant inspelen."

"Iedere woning die wij te koop aanbieden krijgt een eigen website met alle informatie, van foto's en specificaties tot informatie over de buurt. We doen er alles aan om de verkoop van het huis zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, maar uiteraard wel voor een goede prijs." Ook ontzorgen noemt Danny als belangrijk thema. "Bij Van Brussel proberen we oog te hebben voor de emoties die los komen bij de aan- of verkoop van een huis. We proberen veel zorg uit handen te nemen, maar er is ook ruimte om mee te denken."

NVM Open Huizendag
Het is nu een goede tijd om je huis te koop te zetten, legt Danny uit. "Huizen op de Alphense woningmarkt worden snel verkocht, dat merken wij ook tijdens een open huis. Van de aflopen open huizen die wij hebben georganiseerd, is een hoog percentage al direct dezelfde dag verkocht!"

Op zaterdag 1 april is het weer tijd voor de NVM Open Huizendag. "Een groot deel van ons aanbod doet mee aan de landelijke open huizendag. Je huis open stellen is absoluut een goede manier om kijkers te trekken en uiteraard doen wij er alles aan om jouw huis te verkopen!", aldus Danny. 

Denk jij er over na om je huis te verkopen? Neem vrijblijvend contact op met Van Brussel Makelaardij voor een gratis waardebepaling. Benieuwd naar het aanbod van Van Brussel? Neem dan een kijkje op www.makelaardijvanbrussel.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Makelaardij Van Brussel.'
Makelaardij Van Brussel

Taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding.