Nieuws

« Vorige - Volgende »

The Home Factory zoekt creatieve stagiair(e)

5 mei 2017 - 10:52  •  The Home Factory  •  reacties

The Home Factory zoekt creatieve stagiair(e)

Alphen aan den Rijn - Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden ruimte voor fulltime stagiaires. Wij zijn altijd druk met leuke en uiteenlopende opdrachten, zowel in de particuliere als zakelijke sector. Als stagiair(e) krijg je bij ons dan ook de mogelijkheid om mee te werken aan de meest leuke en creatieve opdrachten. Tijdens de stageperiode komen alle facetten van een interieurontwerp aan bod. 

The Home Factory werkt en tekent volledig in 3D met het tekenprogramma SketchUp. Je bent dan ook (bijna) dagelijks bezig met dit programma. Verder maken wij gebruik van de programma's SketchUp Layout, SU Podium en Photoshop.

Volg jij een creatieve studie in de richting van interieurontwerp of interieurarchitectuur? Ben je eind derde- of vierdejaars student en heb je een goede beheersing van SketchUp en Photoshop? Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een leuke stageplek? Dan is The Home Factory de uitgelezen plek om praktijkervaring op te doen.

Bekijk onze website voor meer informatie over ons, onze werkzaamheden en stagelopen bij The Home Factory. Bezoek ook meteen het blogbericht van een van onze oud-stagiaires om een beeld te krijgen hoe zij haar stage heeft ervaren bij The Home Factory.

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.