Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe eigenaar voor Victoria Studiecentrum

17 mei 2017 - 12:20  •  reacties

Nieuwe eigenaar voor Victoria Studiecentrum

Alphen aan den Rijn - Vicky van der Zee, oprichter van het bedrijf, startte en leidde Victoria Studiecentrum naast haar studie taalkunde aan de University of Oxford. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste aanbieder van studiehulp in de regio, mede door het introduceren van nieuwe trainingen binnen de onderwijsbranche, zoals ‘Klaar voor de Brugklas’ en ‘Ontspanning door (Kinder)Meditatie: Klaar voor het Nieuwe Jaar’. Ook de 100% slagingspercentages voor het eindexamen die het bedrijf al vier jaar waarmaakt, maakt het bedrijf tot een leider in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Vicky van der Zee: "Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat het bedrijf wordt voortgezet door een professional met veel ondernemerservaring en oog voor innovatie. Deze combinatie is gevonden in het profiel van Marjon Mazereeuw, die in het bedrijf een stabiele positie zal bekleden als nieuwe eigenaar."

Marjon Mazereeuw wil met de overname van Victoria Studiecentrum de continuïteit waarborgen en de innovatieve manier van ondernemen blijven vooropstellen. Victoria Studiecentrum zal de komende jaren onder dezelfde naam haar diensten nog verder uitbreiden.

Fotograaf: Josh Walet
Victoria Studiecentrum.'
Victoria Studiecentrum

De beste begeleiding van Alphen aan den Rijn!

Verwante nieuwsberichten