Nieuws

« Vorige - Volgende »

Rabobank feliciteert geslaagden op ludieke wijze

16 juni 2017 - 14:50  •  reacties

Rabobank feliciteert geslaagden op ludieke wijze

Alphen aan den Rijn - Gewapend met vlaggen en slingers bellende teams aan bij huizen waar de vlag uithangt. Ook zijn veel geslaagden verrast door de Rabobank op het schoolplein waar het DJ busjes met danscrew Ignite helemaal los gingen. De bank heeft op deze manier veel geslaagden op ludieke wijze gefeliciteerd.

Lonneke Tax van Rabobank Groene Hart Noord legt uit waarom de bank dit doet. "Wij willen aanwezig zijn bij sleutelmomenten in iemands leven. Naast de geboorte of bijvoorbeeld bij het kopen van een huis is het behalen van een middelbareschooldiploma ook zo'n sleutelmoment. Op deze manier hopen we dat de jongeren aan ons denken wanneer ze iets willen wijzigen in hun bankzaken. De feestmomenten van #HoeraGeslaagd leveren ons veel mooie momenten op en we zijn op een bijzondere manier in contact met deze jongeren."

Naast het feliciteren roept de Rabobank geslaagden ook op om een selfie te delen onder de hashtag #HoeraGeslaagd. Wanneer zij dit doen maken ze kans op verschillende prijzen. Kijk voor meer informatie op www.hoerageslaagd.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord