Nieuws

« Vorige - Volgende »

Flyer trekt in pand ONLY in de Van Mandersloostraat

19 juli 2017 - 16:52  •  reacties

Flyer trekt in pand ONLY in de Van Mandersloostraat

Alphen aan den Rijn - Reden van de verhuizing is dat het nieuwe pand een stuk groter is en daardoor meer mogelijkheden biedt. "Daarnaast geloven wij in het nieuwe gebied dat aan de Lage Zijde wordt ontwikkeld. De Van Mandersloostraat functioneert straks als verbinding tussen het 'oude' en 'nieuwe' centrumgebied aan de Lage Zijde, dus dat lijkt ons een mooie plek om ons te vestigen", zo meldt een medewerker.

Flyer is al sinds 1985 een begrip in Alphen aan den Rijn. De kledingzaak -met zowel mannen- als vrouwenkleding- opende aan het Thorbeckeplein en verhuisde later naar de Hoge Zijde. De kledingzaak hoopt halverwege oktober van dit jaar het nieuwe pand te openen.

ONLY
Kledingzaak ONLY vertrekt uit haar pand op het hoekje van de Van Mandersloostraat maar keert terug aan de andere kant van de winkelstraat, in het voormalig pand van VERO MODA. Het pand kwam leeg te staan toen VERO MODA afgelopen oktober naar het tegenovergelegen pand verhuisde. Het oude pand deed nog enige tijd dienst als outlet, maar staat nu al enkele maanden leeg.

Fotograaf: Josh Walet
Flyer.'
Flyer

De nieuwste trends en nieuwe populaire merken.