Nieuws

« Vorige - Volgende »

Visspecialist Sluizeman krijgt 9 in AD Haringtest

23 juli 2017 - 11:19  •  reacties

Visspecialist Sluizeman krijgt 9 in AD Haringtest

Alphen aan den Rijn - De viszaak uit winkelcentrum De Baronie heeft dit jaar een 9 gescoord. Sluizeman is hiermee acht plekken lager geeindigd dan afgelopen jaar. "Heerlijke haring, maar ook hier zijn de nog aanwezige kopgraten het struikelblok. Doodzonde. Was op smaak beslist in de top 10 geëindigd", zo luidt het jurycommentaar. "Meedraaien in de bovenste regionen is het bedrijven van topsport. Dan komt het aan op de kleinste punten. Sluizeman heeft zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld. Hulde."

Ook Rene's Visspeciaalzaak uit winkelcentrum Herenhof werd beoordeeld door de AD Haringtest en kreeg een 5 als eindcijfer. De jury noemde het schoonmaken van de vis 'uitstekend', maar was verder minder tevreden. "Niet vers van het mes snijden is een keuze, maar het niet beheersen van de temperatuur in de vitrine toont gebrek aan vakmanschap. Dat ga je snel proeven." 

Traditiegetrouw gaat het AD ieder jaar op zoek naar het verkooppunt waar de beste Hollandse Nieuwe wordt verkocht. Vorig jaar wist Sluizeman een 9,5 te scoren en hiermee ook een achtste plek te behalen.

Fotograaf: Visspecialist Sluizeman
Visspecialist Sluizeman.'
Visspecialist Sluizeman

Verkoop van vis en schelpdieren.