Nieuws

« Vorige - Volgende »

Van agrarische boerderij naar uniek restaurantconcept

27 juli 2017 - 11:22  •  De Dyck  •  reacties

Van agrarische boerderij naar uniek restaurantconcept

Alphen aan den Rijn - Boer Reinier Kempenaar gooide vijf jaar geleden het roer om en bedacht het concept van restaurant De Dyck. Het is zijn missie om op een eerlijke en authentieke manier de landbouw en de producten uit eigen moestuin dichter bij de consument te brengen.

In het uniek ingerichte en bijzonder gelegen restaurant worden, onder leiding van chef-kok Anner Sluijter, op hoog culinair niveau en met passie voor alles wat groeit en bloeit, zeer uitdagende en culinaire gerechten bereid. Gasten laten zich bij De Dyck verrassen door de unieke smaakcombinaties en ervaren de bijzondere vriendschap tussen agrarisch en culinair.

Proef en Beleef De Dyck met het feestelijk arrangement
- Een feestelijk glas champagne bij ontvangst

- Vijf amuses en een 5-gangendiner voor de menuprijs van 55 euro p.p.

- Een rondleiding door onze moestuin met eigenaar Reinier Kempenaar

Let op! Het feestelijk arrangement is alleen te reserveren van donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus.

Reserveren of meer informatie? Bel 0172-500590 of mail naar info@dedyck.nl

Fotograaf: De Dyck
De Dyck.'
De Dyck

Vriendschap tussen agrarisch en culinair.