Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs blijft aan de weg timmeren

3 augustus 2017 - 12:30  •  Kroes en Partners  •  reacties

Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs blijft aan de weg timmeren

Alphen aan den Rijn - Bij hen geen hooghartige dames en heren die deftige woorden gebruiken maar notarissen en adviseurs die zich snel in de situatie van de klant verplaatsen. Die persoonlijke aanpak heeft geleid tot een trouwe klantenkring, zowel zakelijk als particulier.

Met de toename van de klantenkring nam ook het personeelsbestand toe. Inmiddels zorgen ruim 45 medewerkers, waarvan acht kandidaat-notarissen, er samen met de notarissen John Kroes en Harriët Bijl voor dat de wensen van de klanten verwoord worden in notariële aktes en is Kroes en Partners verworden tot het grootste zelfstandige notariskantoor van het Groene Hart.

Om dit geheel in nog betere banen te leiden en de notarissen John Kroes en Harriët Bijl de ruimte te geven zich volledig aan hun notariële taken te kunnen wijden is per 1 augustus 2017 Herman Frankes binnen Kroes en Partners aangesteld als directeur interne zaken.

Herman Frankes is binnen de regio geen onbekende. Hij heeft bijna twintig jaar als directeur leiding gegeven aan de SWA (Sociale Werkvoorziening Alphen). Met zijn komst wordt een nog stevigere basis voor de organisatie van Kroes en Partners gelegd waardoor Kroes en Partners klaar is voor de toekomst.

Fotograaf: Josh Walet
Kroes en Partners.'
Kroes en Partners

Een goede naam in de regio met veel vaste relaties & klanten.