Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis advies op de Dag van de Scheiding

22 augustus 2017 - 10:01  •  Berntsen Mulder Advocaten  •  reacties

Gratis advies op de Dag van de Scheiding

Alphen aan den Rijn - Afspraken in het kader van de Dag van de Scheiding zijn mogelijk op vrijdag 8 september, en in de gehele week daarna. Vragen kunnen worden afgevuurd op één van de familierechtspecialisten. Maak direct online een afspraak.

"Vragen kunnen gaan over een scheiding en alles wat daarmee te maken heeft", zegt familierechtadvocaat Nieke Schreurs. "Je kunt vragen stellen over de zorg voor de kinderen, de invulling van het ouderschapsplan, de uitleg van huwelijkse voorwaarden en over alle financiële gevolgen van een scheiding. Denk hierbij aan de kinder- en partneralimentatie, de gevolgen voor de inkomenssituatie, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning, de gevolgen voor het pensioen en de fiscale gevolgen van een scheiding. Verder kunnen mensen ook bij ons terecht met vragen over mediation."

Welke onderwerpen kunnen zoal aan de orde komen?
- Kinder- en partneralimentatie
- Huwelijkse voorwaarden
- Verdeling huwelijksgemeenschap
- Samenlevingscontracten
- Zorgregeling voor de kinderen
- Invulling ouderschapsplan
- Afwikkeling gezamenlijke woning
- Gevolgen voor pensioen
- Fiscale gevolgen van een scheiding
- Mediation

Kinderen
De Dag van de Scheiding is ooit bedacht om mensen er op te wijzen dat goede begeleiding bij een scheiding heel belangrijk is. "Er komt veel bij kijken als mensen besluiten uit elkaar te gaan. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een goede begeleiding van essentieel belang. Een scheiding heeft vaak ook verstrekkende financiële gevolgen voor de beide partners en het is daarom heel belangrijk dat je je goed laat adviseren door een specialist op het gebied van het familierecht. Op de Dag van de Scheiding kunnen mensen gratis en vrijblijvend al hun vragen stellen aan een van onze familierechtspecialisten."

"Mensen kunnen bij ons elke dinsdagochtend naar ons inloopspreekuur komen voor een gratis adviesgesprek over alles rondom een scheiding en over erfrechtkwesties", zegt Nieke Schreurs, "Met de Dag van de Scheiding, die landelijk wordt gehouden, willen we nog een extra mogelijkheid bieden om mensen te helpen. De Dag van de Scheiding is laagdrempelig en we merken dat mensen dat op prijs stellen."

Aanmelden voor de Dag van de Scheiding kan via tel. 0172-427195 of via het aanmeldformulier op de website.

Fotograaf: Berntsen Mulder Advocaten
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?