Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woensdag Piratencircus in zwembad De Hoorn

21 augustus 2017 - 16:20  •  reacties

Woensdag Piratencircus in zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn - PiratencircusDeze eerste week na de zomervakantie staat in het teken van piraten. Woensdagmiddag is er een Piratencircus met Circus Hannes & Co op de zonneweide. Tussen 13.30 en 16.30 uur kunnen alle kinderen leren jongleren, diabolo werpen, ballopen, koorddansen, eenwielfietsen en nog veel meer! Het circus zorgt voor de enige echte piratensfeer met piratenuitdagingen en piratenmuziek.

Piratendisco
Vrijdagavond 25 augustus is het eerste discozwemmen na de vakantie. Van 19.00 tot 21.30 uur is er een Piratendisco in het zwembad. Het discozwemmen is meteen een superfeestje rond het thema piraten! Het wordt een echt feest met muziek van onze huis-DJ, stuiver duiken en een wedstrijdje spijkerbroek hangen (onder voorbehoud).

Programma
Tot aan de herfstvakantie is er elke woensdagmiddag een andere activiteit tussen 13.30 en 15.00 uur. Als afsluiting is er altijd stuiver duiken rond de klok van drie. Op het programma staan:
23 augustus Piratencircus
30 augustus Snorkelen
6 september Kraak de Code
13 september Aquaballen
27 september Waterpolo
4 oktober Dierenspecial
11 oktober Levend Ganzenbord
Afhankelijk van het weer zijn de activiteiten binnen of buiten.

Meer informatie over de activiteiten in zwembad De Hoorn op www.dethermen2.nl/agenda of op facebook Zwembaden Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: PR De Thermen2