Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bob’s Bar & Bites vandaag open in de Hooftstraat

1 september 2017 - 11:20  •  reacties

Bob’s Bar & Bites vandaag open in de Hooftstraat

Alphen aan den Rijn - Bob's Bar & Bites is de nieuwe zaak van Bob Huikeshoven. In het nieuwe pand op het adres Hooftstraat 151 in Alphen aan den Rijn heeft Bob aanzienlijk meer ruimte dan voorheen. Bob’s Bar & Bites is gespecialiseerd in diner, barfood, cocktails & uitgaan.Toch blijft ook de bezorgservice gewoon bestaan. Bestellingen plaatsen kan via bobsalphen.nl.

In de nieuwe zaak slaat Bob wel een nieuwe weg in voor het Alphense publiek. “Elke vrijdag en zaterdag willen we iedereen aan het dansen krijgen”, vertelt eigenaar Bob Huikeshoven. “Vrijdag vanaf 22.00 uur is het Crazy Friday met salsa, merengue & bachata. Zaterdag vanaf 22.00 uur is het tijd voor Club Saturday met Funky Club House. Later op de avond dansen we met de deejays op latin house en bekende clubhits met een latin taste!”

Huikeshoven heeft weken hard gewerkt om Bob's Bar & Bites naar zijn zin te maken: een gezellige knusse zaak met een Mexicaanse uitstraling. Bij Bob’s kun je uitgaan, borrelen, dineren, de Escobarfoodkaart uitproberen of lekker met een cocktail in je hand in de gezellige zaak socializen.

De zaak met Mexicaanse uitstraling was voorheen gevestigd aan Hooftstraat 94. Omdat Bob uit z’n jasje groeide, is hij nu verhuisd naar Hooftstraat 151.

“De smaak van ons Mexicaanse eten is verbazingwekkend goed. Alles is vers van de pers. We serveren huisgemaakte producten met liefde bereid”, aldus een tevreden Huikeshoven. “Je kunt heerlijk relaxed komen eten in de zaak met fijne muziek op de achtergrond, mooie prijzen en genoeg keus voor iedereen. Dit mag je niet missen. See Ya At The New Bob's!”

Fotograaf: Bob’s Bar & Bites