Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tazzels Cupcakes zoekt zelfstandige zakenpartner

8 september 2017 - 11:34  •  reacties

Tazzels Cupcakes zoekt zelfstandige zakenpartner

Alphen aan den Rijn - De enige (cup)cakewinkel in Alphen aan den Rijn is gevestigd op één van de mooiste locaties in het centrum. Met dagelijks verse cupcakes en taarten op maat is het een unieke winkel die ‘sjeu’ geeft aan het winkelbeeld.

Nathasja heeft na haar studie in Leiden daar ook nog eens 15 jaar in de binnenstad gewerkt. Dáár ooit zelf een winkel beginnen was haar grote wens. Nu er een nieuw winkelgebied in het centrum van Leiden wordt ontwikkeld en de Citymanager haar uitnodigde, doet zich de kans voor die droom waar te maken.

Twee filialen van Tazzels was het idee, één in Alphen en één in Leiden. Maar een winkel als Tazzels waar dagelijks naast verse cupcakes ook met passie en persoonlijke aandacht ‘op maat gemaakte’ taarten en cakes geleverd worden, blijkt niet goed door 1 persoon geleid te kunnen worden. Nathasja is daarom op zoek naar een zelfstandig ondernemer, die de vestiging in Alphen voor eigen rekening en met volledige aandacht wil exploiteren. "Uiteraard kunnen we wel samenwerken, beter inkopen en elkaar helpen en steunen als gelijkwaardige collega’s", aldus Tepper. 

Heb je belangstelling stuur dan een email aan info@tazzels.nl  t.a.v. Nathasja. Je krijgt dan volledige informatie over de kansen en mogelijkheden die de winkel biedt. 

 

Fotograaf: Josh Walet
Tazzels Cake & Co.'
Tazzels Cake & Co

Eén van de leukste winkels in het centrum