Nieuws

« Vorige - Volgende »

Home & Designteam; inspirerend en onder één dak

15 september 2017 - 17:35  •  The Home Factory  •  reacties

Home & Designteam; inspirerend en onder één dak

Alphen aan den Rijn - Vaak heeft u in het ontwerpproces te maken met verschillende partijen die 2D-tekeningen aanleveren, met het risico dat u het overzicht verliest. Wij maken het totaalontwerp van architectuur, interieur en tuin in één 3D-model. Daarnaast betrekken wij u letterlijk bij het ontwerpproces, omdat u het programma en het 3D-model ook thuis kunt openen en nog eens rustig kunt beoordelen.

Aan het eind van het ontwerpproces kunt u dankzij virtual reality door het ontwerp lopen en krijgt u het gevoel dat u er écht in staat. Dit is niet alleen heel erg leuk maar zorgt er ook voor dat wij allen zeker zijn dat u krijgt wat u wilt, voordat wij de vergunningen aan gaan vragen.

Compleet en concreet 
Terwijl de aanvraag bij de gemeente loopt, werken wij uw droomhuis uit voor de uitvoerende partijen. Wij maken een complete werkset van de woning, het interieur, maatwerk, lichtplannen, e.d. zodat er tijdens de bouw de miscommunicatie zoveel mogelijk beperkt wordt. Indien gewenst, regelen wij de aannemersselectie, de regie op de bouw en de levering van meubels.

Gratis kaarten voor beurs Eigen Huis!
Heeft u een kavel op het oog, heeft u een woning gekocht of wilt u verbouwen? Het Home & Designteam staat 6 t/m 8 oktober op beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Als u ons uw plannen mailt naar info@home-designteam.nl, sturen wij u twee vrijkaarten. Wij staan zelf op stand DH23, waar u ons het hemd van het lijf mag vragen en de VR-beleving kunt ervaren!

Waar kunt u ons vinden?
A van Leeuwenhoekweg 38B10 

2408 AN  Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-745370 of 0172 786123
www.home-designteam.nl 

Fotograaf: The Home Factory
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.