Nieuws

« Vorige - Volgende »

Cliënten Ipse de Bruggen maken vogelhuisje

16 oktober 2017 - 11:54  •  reacties

Cliënten Ipse de Bruggen maken vogelhuisje

Alphen aan den Rijn - "Ik vind de workshop erg gezellig. Daarnaast krijg ik goede begeleiding van de cliënten Björn en Martien. De workshop is niet alleen voor jonge kinderen. Je kunt er ook gezellig naar toe samen met een vriendin. Ik ben zelf niet zo heel goed in dingen in elkaar zetten, maar dit voederhuisje maken is goed gelukt door de top hulp die ik kreeg."

Ook de cliënten van Ipse de Bruggen, Björn en Martien vonden het leuk de workshop te geven. Björn Kooyman is tevreden over hoe het is gegaan. "Het ging goed en ik vond het heel leuk om de deelnemers te helpen". Martien Buizer vond het in het begin nog een beetje spannend. "Het is toch de eerste dat je zo’n workshop geeft voor tien mensen, maar toen ik de deelnemers hielp, was het super om te doen. Ik vind het tof dat de deelnemers mijn product maken die ik op de dagbesteding ook zelf maak. De workshop ging fantastisch", aldus de enthousiaste, trotse Martien.

Daarnaast stond Lenneke Koster bij de webshopkraam om de mooie producten te laten zien die binnen de webshop te koop zijn. Zij pakt de producten van de webshop in om vervolgens te versturen naar de klant. Dit maakt deze producten 100% speciaal en met zorg gemaakt.

Ook een workshop volgen? Op zaterdag 9 december om 11.00 uur kun je een kerstboom maken. Schrijf je in op webshop.ipsedebruggen.nl/workshop! De workshop duurt ongeveer één uur. 

Fotograaf: PR Ipse de Bruggen