Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sieraden in de spotlights bij Tuijn Juwelier

31 oktober 2017 - 08:52  •  Tuijn Optiek & Juwelier  •  reacties

Sieraden in de spotlights bij Tuijn Juwelier

Alphen aan den Rijn - Sieraden schitteren en fonkelen, ze voegen iets toe. Ze zijn bijzonder én met liefde gemaakt. En dat is wat ze bij Tuijn Juwelier laten zien tijdens Beleef Het Sieraad. 

Op 4 november 2017 staan de mooiste sieraden en horloges extra in de belangstelling tijdens de derde editie van dit evenement. De deuren staan voor iedereen open: bezoekers worden door onze juweliers, goudsmeden, taxateurs en horlogemakers van Tuijn Juwelier ontvangen in de winkel. Daar vertellen ze graag over het prachtige werk wat ze doen.

Hoe gaat het met úw sieraad?
Tijdens 'Beleef het sieraad' op zaterdag 4 november kunt u ook langskomen bij Tuijn Juwelier om uw sieraad te laten schoonmaken en controleren. Wij kunnen u adviseren hoe u de sieraden kunt onderhouden om er optimaal plezier aan te beleven! Tevens vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor het taxeren van uw kostbaarheden door onze gediplomeerde taxateur en edelsteenkundige.

Kom ook kijken en Beleef Het Sieraad! Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie voor de sieraden- en horlogebranche.

Fotograaf: PR Tuijn
Tuijn Juwelier.'
Tuijn Juwelier

Tuijn Juwelier is gelegen in het stadscentrum.