Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bezemer Fitness is de derde VOA Q-starter van 2017

11 november 2017 - 16:04  •  reacties

Bezemer Fitness is de derde VOA Q-starter van 2017

Alphen aan den Rijn - VOA-bestuurslid Bas de Lange heette als voorzitter van de Commissie Arbeidsmarkt alle aanwezigen van harte welkom, waarna John Vermeer - als initiatiefnemer van de succesvolle transformatie van het Nutsgebouw - daar nog een schepje bovenop deed. Commercieel bewust nodigde hij de gasten ook uit om rustig rond te kijken en kennis te maken met de mogelijkheden voor feestelijke groepsbijeenkomsten. Aansluitend was het woord aan Bas’ bestuurscollega Matthijs Mulder die als voorzitter van de Starterscommissie bekendmaakte dat Bezemer Fitness zich de derde VOA Q-starter van 2017 mag noemen.

Uit de videoproductie sprak niet alleen de passie en het zichtbare enthousiasme van eigenaar Thijs Bezemer. Hij maakte in minder dan twee minuten duidelijk dat de sfeer bij Bezemer Fitness bepalend is voor het plezier in bewegen. "Bij ons draait alles om respect. Gedraag je netjes, gebruik normale taal, moedig elkaar aan en wees geen macho. We geven zelf het goede voorbeeld en onze klanten doen dat ook. Hier kun je sporten op de manier die het beste bij jou past." 

Voor jou
"Bij ons kun je overal voor terecht. Zeven dagen per week, het hele jaar door", vertelde Thijs verder in de videoclip. "Bezemer is er voor jou", luidde de heldere afsluiting. Omdat hij zelf niet bij de VOA-bijeenkomst aanwezig kon zijn, werden de bij de titel behorende oorkonde en een pakket aantrekkelijke aanbiedingen van VOA-leden in ontvangst genomen door personal trainer Arjun Bharos. Samen met een ruim aantal opgekomen medewerkers van Bezemer Fitness poseerde hij vervolgens gewillig voor de fotografen, die het bijzondere moment niet wilden missen. Daarna bleef het nog lang gezellig bij Maggie Blue, dat zich door het gastheerschap van het VOA-evenement bij ondernemend Alphen prima op de kaart heeft gezet.

Fotograaf: Bezemer Fitness
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!