Nieuws

« Vorige - Volgende »

Junis en Kombino Kinderopvang gaan samenwerken

13 november 2017 - 10:46  •  reacties

Junis en Kombino Kinderopvang gaan samenwerken

Alphen aan den Rijn - Dinsdag 14 november wordt de samenwerking officieel vastgelegd op de locatie Toermalijn. Directeur Irene Vogel van Kombino Kinderopvang en directeur-bestuurder Marie-Louise van Mourik ondertekenen dan de samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 21 augustus is het eerste kindje met extra zorg bij Toermalijn begonnen.

Samenwerking met Kombino
Kombino Kinderopvang is aanvankelijk opgericht voor kinderen met een behoefte aan medische zorg. Maar inmiddels zijn ook kinderen die geen extra zorg nodig hebben welkom. Kombino ontdekte dat kinderen geen probleem maken van beperkingen. Kinderen willen gewoon spelen met hun leeftijdsgenoten. Het maakt ze niet uit dat hun ene vriendje meer zorg nodig heeft dan hun andere vriendje. Daarom kunnen kinderen met extra zorg gewoon samen met andere kinderen naar de kinderopvang.

Junis Kinderopvang kan zich goed vinden in deze bijzondere werkwijze. Desiree de Jong: "het is belangrijk dat elk kind de kans krijgt om kinderopvang op eenzelfde manier te ervaren. Kinderen die medische zorg nodig hebben, kunnen ook gewoon naar de kinderopvang, samen spelen en vrienden maken. Zonder zorgen."

Fotograaf: Junis Kinderopvang
Junis Kinderopvang.'
Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.