Nieuws

« Vorige - Volgende »

Findeo dicht het gat in de Alphense huizenmarkt

30 november 2017 - 10:07  •  reacties

Findeo dicht het gat in de Alphense huizenmarkt

Alphen aan den Rijn - De website is een initiatief van Jorik van der Heide, webbouwer met een ondernemersgeest. Twee jaar geleden startte hij Webshuttle en dit jaar wil hij door middel van zijn nieuwste project woningaanbieders en woningzoekers in Alphen aan den Rijn bij elkaar brengen. Hierbij richt hij zich voornamelijk op de huizenmarkt voor starters en jongeren.

"Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om een fijn en passend huis te vinden als startende huizenzoeker in Alphen aan den Rijn. Ook komt er veel bij kijken als je voor het eerst een eigen huis gaat huren en al helemaal als je gaat kopen", aldus Jorik. "Met Findeo.nl probeer ik mensen die een huis zoeken, gratis te matchen met een huur of koopwoning op de website." Findeo biedt de mogelijkheid om kosteloos woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving aan te bieden aan potentiële huurders of kopers. "Ik heb er bewust voor gekozen om dit kosteloos aan te bieden, op deze manier wordt er een flinke drempel weggenomen en zullen mensen sneller reageren. Er zijn naar mijn mening te veel websites die misbruik maken door een hoog bedrag aan inschrijfkosten te vragen.” zo zegt Jorik. Daarnaast hoopt de initiatiefnemer ook dat het huizenbezitters gaat stimuleren hun pand of woning via Findeo.nl te huur aan te bieden voor onder andere studenten of jongeren op de huizenmarkt."

Uitgebreid aanbod
Momenteel zoeken honderden studenten en starters een passende woning in Alphen aan den Rijn en alhoewel Jorik weet dat het aanbod in die categorie laag is, wil hij door middel van Findeo.nl een gratis platform aanbieden waardoor het veel eenvoudiger wordt om een huis te huur aan te bieden. Naast een uitgebreid aanbod aan huurwoningen biedt de website ook een overzicht aan koopwoningen die beschikbaar zijn. Jorik geeft aan dat hij door middel van informatieve blogs op zijn website veel informatie kan geven over Alphen aan den Rijn in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook over wat er allemaal bij komt kijken als je een eerste huis koopt of als je voor het eerst gaat samenwonen. 

Het aanbod aan woningen op Findeo wordt steeds verder uitgebreid. "Om ervoor te zorgen dat de website zo actueel mogelijk blijft, benaderen we makelaars, partners en organisaties om op hun manier een steentje bij te dragen aan de website", aldus Jorik. "De bijdrage van de Alphense community is voor onze website van groot belang, zo willen wij de website ook steeds verder uitbreiden met informatie over zaken die je moet regelen bij het huren of kopen van een huis, maar bijvoorbeeld ook leuke weetjes over de nieuwste trends in interieur of hoe je jouw huis het beste kan voorzien van groene stroom of zonnepanelen. Het is voor Alphen door Alphen", benadrukt de Alphenaar. 

Tips
Alle woningzoekenden en woningaanbieders in Alphen aan den Rijn en omgeving worden uitgenodigd om de website Findeo.nl eens te bezoeken en te bekijken. Jorik luistert graag naar suggesties en nodigt daarom iedereen uit zijn of haar tips door te sturen naar info@findeo.nl.

Om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod adviseert de ondernemer om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Findeo.nl of om de verschillende Facebookpagina's in de gaten te houden.

Fotograaf: Josh Walet