Nieuws

« Vorige - Volgende »

Oplichters misbruiken goede naam Alphense Sleutel & Slotenservice

4 december 2017 - 13:27  •  reacties

Oplichters misbruiken goede naam Alphense Sleutel & Slotenservice

Alphen aan den Rijn - Wie via Google op sleutelservice Alphen aan den Rijn zoekt, stuit eerst op enkele betaalde advertenties. Daarna komt pas de advertentie van het bedrijf van Rob van Tol tevoorschijn. Hij betaalt niet voor zijn advertentie op Google, want elke keer als iemand daar dan op klikt, kost hem dat 2,50 euro.

De oplichters op Google doen dat wel. Zij leven er van. “Als zij je deur komen openmaken, kijken ze eerst hoeveel keer er die dag op hun advertentie is geklikt”, weet Rob van Tol. “Als er driehonderd keer is geklikt, moeten ze heel veel geld verdienen. De cliënt is daar de dupe van, want die komt met rekeningen van tussen de 300 en 600 euro te zitten. Terwijl het nog geen 75 euro hoeft te kosten.”

Vaak komen cliënten in de winkel van Rob van Tol verhaal halen, omdat ze denken dat ze hem gebeld hebben. Hij is te duur en een afzetter; Rob van Tol heeft het allemaal al eens moeten aanhoren. Als de cliënt het bonnetje laat zien, staat er echter een heel andere bedrijfsnaam op. Terwijl de monteur duidelijk had gezegd dat hij namens de Alphense Sleutel & Slotenservice kwam. “Ze gebruiken mijn naam en mijn adres. Dat vind ik zeer onprettig. Pas op met wie je belt en vraag van tevoren naar de kosten. Dan voorkomt u dat u de dupe wordt van oplichters.”

Over de Alphense Sleutel & Slotenservice

Naast sleutels en sloten houdt de Alphense Sleutel & Slotenservice zich ook bezig met het mechanisch beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden, het repareren van inbraakschade, het aanbrengen van meerpuntsvergrendelingen en het plaatsen van kluizen. Meer informatie is te vinden via www.alphensesleutelservice.nl.  

Fotograaf: Mc-Loud
Alphense Sleutel & Slotenservice.'
Alphense Sleutel & Slotenservice

Verkoop van kluizen, sleutels en andere veiligheidsartikelen.

Verwante nieuwsberichten