Nieuws

« Vorige - Volgende »

Entertainment op stakingsdag door Junis en samenwerkingspartners

11 december 2017 - 18:31  •  Junis Kinderopvang  •  reacties

Entertainment op stakingsdag door Junis en samenwerkingspartners

Alphen aan den Rijn - Om er een gezellige dag van te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen met Castellum, Sportspectrum NEXT, Alphen Beweegt en Parkour Disciplines. Castellum en Sportspectrum NEXT zijn beide onderdeel van het samenwerkingsnetwerk BOOST. Met elkaar zorgen wij op deze dag voor plezier en entertainment in Alphen aan den Rijn op verschillende locaties voor alle Alphense kinderen!

Zo is er in Castellum maar liefst twee keer (om 10.00 en 14.00 uur) een gratis kindervoorstelling verzorgt door 'De Theaterfiets'. Aanmelden is verplicht en kan via Castellum.

Willen de kinderen liever lekker klimmen en klauteren of sportspellen spelen? Dan zijn de kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur welkom voor een spelinstuif georganiseerd door BOOST op de volgende locaties: sportzaal De Oude Wereld in Kerk en Zanen en gymzaal Verdihof in de Componistenbuurt. Aanmelden is voor deze activiteit niet verplicht.

Workshops voor alleen onze BSO-kinderen
Voor de BSO-kinderen van 7 jaar en ouder hebben wij ook nog een speciaal middagprogramma, waar zij kunnen deelnemen aan stoere workshops als freerunnen, boksen en bootcamp. De workshops worden gegeven door Parkour Disciplines, Alphen Beweegt en BOOST.

Voor de BSO-kinderen op deze dag zijn de aanmeldingen voor de activiteiten door de BSO-locaties al geregeld.

Fotograaf: Junis Kinderopvang
Tags: junis, staking
Junis Kinderopvang.'
Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.