Nieuws

« Vorige - Volgende »

Uitvaartverzorger Engelen & Spoor opent vestiging in Alphen

14 december 2017 - 12:18  •  reacties

Uitvaartverzorger Engelen & Spoor opent vestiging in Alphen

Alphen aan den Rijn - Vooral de laatste tijd kregen Jan Willem Engelen en Michiel Spoor, de andere eigenaar, veel uitvaart-aanvragen in Alphen aan den Rijn en de omliggende dorpen. "Het is voor ons dus geen onbekend terrein", vertelt Jan Willem. "Als mensen te maken hebben met het overlijden van een dierbare, kiezen ze vaak voor dezelfde uitvaartonderneming als waar vrienden en familie ook voor gekozen hebben. Als dit goed bevallen is natuurlijk. Via-via hebben we ook al veel uitvaarten voor Alphenaren mogen verzorgen."

Oprechte interesse in mensen
Engelen & Spoor werkt vaak lang voor dezelfde families. Jan Willem: "Wij werken met een klein, hecht team en wat ons kenmerkt is de oprechte interesse in onze cliënten. We verdiepen ons in de levenswijze en geloofsovertuiging van onze cliënten, zodat we een uitvaart organiseren die exact past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. We letten op de details: alles moet kloppen. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht geloofsovertuiging of sociaal-maatschappelijke achtergrond. Zo organiseren we bijvoorbeeld ook veel Joodse uitvaarten."

Hartelijk ontvangen in Alphen
Het verschil tussen Den Haag en Alphen aan den Rijn vindt Jan Willem bijzonder. "Het is hier veel kleinschaliger. We komen veel bij mensen thuis en merken dat veel mensen elkaar hier kennen. De lijntjes zijn korter." Jan Willem leert Alphen steeds beter kennen. "We zijn onder meer langs geweest bij de begraafplaats, het crematorium, meerdere kerken en de voormalig synagoge, een prachtig monument aan de Samuel Aardewerksteeg. Overal zijn we hartelijk ontvangen. Alphen is een mooie stad en volop in ontwikkeling. We hopen hier veel voor mensen te kunnen betekenen."

Meer informatie over de uitvaartverzorging en bijzondere verhalen van cliënten zijn te vinden op www.engelenenspoor.nl.

Fotograaf: De Beeldredacteur, Oscar van der Wijk

Verwante nieuwsberichten