Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bezemer Fitness for Serious Request gaat van start

15 december 2017 - 10:06  •  Bezemer Fitness  •  reacties

Bezemer Fitness for Serious Request gaat van start

Alphen aan den Rijn - Hierbij focust Serious Request zich op het bij elkaar brengen van de gescheiden families. Wij van Bezemer Fitness vinden dat de mensen die hierbij betrokken zijn een kans moeten krijgen om bij elkaar te komen. Hiermee helpt Bezemer Fitness, voor 24 uur lang gaan wij groepslessen aanbieden die u natuurlijk niet wilt missen!

Alle donaties die worden gemaakt tijdens dit evenement, gaat naar Serious Request. Hiermee worden families geholpen om te worden herenigd met hun gezin.

De Bezemer Fitness for Serious Request actie begint vrijdag 15 december om 16.00 uur en duurt tot tot zaterdag 16 december 16.00 uur!

Natuurlijk worden de kinderen ook goed vermaakt, zo komt er een springkussen, ook kan je worden geschminkt en natuurlijk zijn er ook een heleboel leuke activiteiten, zoals de Bellicon kids les, waarmee u het plezier in springt. Naast de activiteiten kunt u met uw kind binnen langskomen voor wat limonade of wat chips. Aan het eind komt er ook een fantasiefiguur langs, maar die houden wij nog even geheim. In de avond word er ook een oud Hollands spelletjes avond gehouden, waar we met zijn alle lekker fanatiek van elkaar proberen te winnen.

Dus pak uw sportschoenen uit de kast en wij zien u dan!

Fotograaf: Bezemer Fitness
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!