Nieuws

« Vorige - Volgende »

Activiteiten Kerstvakantie in Alphense zwembaden

18 december 2017 - 16:46  •  De Thermen 2  •  reacties

Activiteiten Kerstvakantie in Alphense zwembaden

Alphen aan den Rijn - Disco schuimpartyOp vrijdag 29 december begint de kerstvakantie met een disco schuimparty van 19.00 tot 21.30 uur in zwembad De Hoorn. Dansend op de muziek van de huis-dj laat je je onderspuiten door het schuimkanon! De schuimparty is bedoeld voor kinderen van 6 tot 14 jaar in het bezit van een A-diploma.

Oliebol zwemmen
Zwembad De Hoorn is zondag 31 december alleen open van 10.00 tot 14.00 uur. De rest van Oudejaarsdag is het zwembad gesloten. Om het een beetje feestelijk te maken: zolang de voorraad strekt, worden oliebollen uitgedeeld aan de natte bar. De entreeprijs is op Oudejaarsdag 2,50 euro!

Nieuwjaarsduik
Het is inmiddels een traditie, de Nieuwjaarsduik in het ijskoude buitenbad van zwembad De Hoorn. Dinsdag 2 januari zijn de starttijden 13.00, 13.30, 14.00 en 14.30 uur. Eerst is er onder leiding van de instructeurs een warming up, daarna gaat de groep te water. In het water bewaakt de Alphense Reddingsbrigade de gang van zaken, langs de kant zijn de Alphense EHBO-ers aanwezig. Wie mee wil doen, kan gewoon komen en bij de receptie inschrijven. De Unox Nieuwjaarsduik is gratis, wel moet een entreekaartje worden gekocht.

Zeemeermin zwemmen
Onverminderd populair en daarom ook deze vakantie op het programma in zwembad De Hoorn: zeemeermin zwemmen op vrijdag 5 januari van 11.00 tot 13.00 uur. De starttijden zijn 11.00, 11.30, 12.00 en 12.30 uur. Reserveren kan alleen op de dag zelf!
Wie mee wil doen, meldt zich aan bij de receptie. Je rekent af en je krijgt een bandje met je starttijd. Elke workshop duurt een halfuur. Een A-diploma is verplicht. De workshop zeemeermin zwemmen kost 5 euro.

Drijf-in bioscoop
In zwembad AquaRijn draait woensdag 3 januari van 19.00 tot 21.30 uur de film Flushed Away. Neem je luchtbed mee en waan je in een echte Drijf-in bioscoop. Met z’n allen drijf je op het water terwijl je naar de film op het grote scherm kijkt naast het wedstrijdbad. Bezit van een A-diploma is verplicht! De speciale Drijf-in entreeprijs is 5 euro!

Extra informatie
Er is elke doordeweekse dag van 7.00 tot 21.30 uur vrij zwemmen in zwembad De Hoorn. Beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag is het zwembad gesloten. Informatie staat op www.dethermen2.nl en op facebook Zwembaden Alphen aan den Rijn.

Illustratie: PR De Thermen 2 / Hans Verbeek
Foto's: PR De Thermen 2

Fotograaf: PR De Thermen 2