Nieuws

« Vorige - Volgende »

Linda Tjaden van Wikiwork: 'Winter Culinair, een feest voor de hele familie'

20 december 2017 - 17:44  •  McLoud  •  reacties

Linda Tjaden van Wikiwork: Winter Culinair, een feest voor de hele familie

Alphen aan den Rijn - Een aantal vrijwilligers heeft een doorstart gemaakt met Culinair Alphen. Zij werden door Alphens.nl/Sera benaderd om van 15 tot en met 17 december Winter Culinair te organiseren. "Door een goede samenwerking met de gemeente en omliggende horeca hebben we een gezinsevenement weten te creëren wat voor iedereen toegankelijk was. Dit evenement was echt ter promotie van het vernieuwde Thorbeckeplein, het haventje en de omliggende horeca."

Als lid van het organiserende team fungeerde Linda als contactpersoon naar de horeca. "Ik heb een groot netwerk in Alphen aan den Rijn en vind het leuk om veel te regelen. Zo ben ik lid van de VOA golfcommissie, heb ik in mijn studietijd jarenlang bij Van der Valk gewerkt en heb ik dus veel affiniteit met horeca."

"We hebben hard gewerkt, maar het resultaat was ernaar", geeft Linda aan. "Vooral zondag was het gezellig druk. Veel kinderen op de schaatsbaan en de ouders aan de glühwein!"

Ladies Into Business
Niet alleen voor Winter Culinair haalde Linda de media (AD), Alphen Into Business wijdt in het pas gelanceerde winternummer een pagina aan Linda en Wikiwork. In dit zakelijke magazine wordt altijd een pagina ingeruimd voor vrouwen in de zakenwereld, onder de noemer Lady Into Business. In het geval van Linda en haar team werd het nu Ladies Into Business. "Ik vond dat Ladies Into Business goed bij ons passen. De foto bij het verhaal is ook erg leuk geworden."

Het artikel is binnenkort online te lezen via www.alphenintobusiness.nu.

Over Wikiwork
Wikiwork is een werving- en selectiebureau. Eigenaar Linda Tjaden en haar team van drie vrouwen koppelen werkgevers en werkzoekenden aan elkaar. Met een groot netwerk vinden zij de best passende kandidaat voor veel bedrijven in de regio. Meer informatie is te vinden via www.wikiwork.nl.

Fotograaf: Linda Tjaden
Wikiwork.'
Wikiwork

Sterk in dynamiek tussen kandidaat en opdrachtgever.