Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis ATB clinic voor jeugd op donderdag 28 december

19 december 2017 - 15:20  •  Gek van Fietsen.nl  •  reacties

Gratis ATB clinic voor jeugd op donderdag 28 december

Alphen aan den Rijn - Tijdens de clinic wordt er aandacht besteed aan de coördinatie, fietstechnieken, conditie en de controle over je fiets (Bike Control). De clinic is behalve leerzaam ook leuk en speels. Er wordt gezorgd voor veilige mountainbikes, helmen en spelattributen die bij de clinic zijn inbegrepen.

Paul Zwanenburg van Bike control is een ervaren fietser die trainingen en clinics organiseert voor bedrijven, groepen en scholen. Naast de "normale" lichamelijke opvoeding is de Bike Control fietsclinic een verrassende en sportieve afwisseling voor de leerlingen die met veel enthousiasme wordt ontvangen.

Wil je ook graag een keer proberen te mountainbiken? Schrijf je dan snel in via de site. Deelname is gratis! Meld je aan via deze link!

Fiets20daagse
Gek van Fietsen staat deze periode in het teken van de Fiets20daagse met tal van innovaties op fietsgebied voor het nieuwe seizoen. Naar unieke producten, zoals de fiets van Tom Dumoulin zijn er ook veel nieuwe producten te bewonderen die in de loop van 2018 pas geproduceerd worden.

Fotograaf: Alphens.nl
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.