Nieuws

« Vorige - Volgende »

Van 8 januari t/m 14 januari open week bij 4Sport

5 januari 2018 - 08:34  •  reacties

Van 8 januari t/m 14 januari open week bij 4Sport

Alphen aan den Rijn - Wil je een rondleiding door de fitnessruimte, de sfeer proeven of extra informatie krijgen over de diensten van 4Sport? Dat kan! Daarnaast betaal je tijdens de open week geen inschrijfkosten en sport je heel januari gratis! Ken jij 4Sport al?

4Sport Training Center onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid en veel enthousiasme. De fitnessclub waar iedereen welkom is en zich thuis zal voelen. Naast de sportieve doelstellingen van hun klanten vinden zij een goede sportsfeer erg belangrijk. Met hun persoonlijke werkwijze kunnen zij voor iedereen een trainingsplan op maat maken om zijn of haar doelstellingen te bereiken.

4Sport bezit daarnaast een professioneel en ervaren team fitness- en groepslesinstructeurs. Iedereen heeft een andere achtergrond en uiteenlopende specialiteiten waardoor ze hun leden kunnen matchen met een instructeur die het beste bij hen past. Bovendien werken zij samen met de fysiotherapeuten van Rayer Healthcare, waarmee ze kunnen overleggen bij fysio gerelateerde klachten. Zo kun je bij het aangaan van een fysiotraject worden behandeld in hetzelfde complex.

De sportsfeer bij 4Sport wordt door hun leden omschreven als laagdrempelig. Leden voelen zich thuis, ook al is sporten voor sommigen niet iets wat ze altijd leuk vinden. Door de gezellige en sociale sfeer wordt het sporten toch als plezierig ervaren. De koffietafel zit regelmatig vol met leden die na hun training nog even gezellig bijkletsen.

Wat leden over 4Sport zeggen:
Arthur Rooda: "Het afgelopen jaar ben ik ruim 20kg afgevallen en wat mij daarbij zeker heeft geholpen is de oprechte interesse en steun van alle trainers bij 4Sport en van de andere 4Sport leden. 4Sport is een plek waar ik mij helemaal thuis voel. Sporten is voor mij belangrijk, maar het sociale aspect is zeker net zo belangrijk."

Annabel van Eekelen: "Ik sport nu vijf jaar bij 4Sport en tegenwoordig soms zelfs zeven dagen per week. Het voelt hier als thuis en mijn sportmomenten zijn altijd gegarandeerd gezellig! Naast dat ik op sportief vlak al veel heb bereikt, heb ik er ook een extra (sport)familie bij gekregen."

Ben jij enthousiast geworden en ben je op zoek naar meer informatie? Loop dan even binnen aan de Geerestein 77 of kijk op www.4sport.nu.

Fotograaf: 4 Sport Training Center
4Sport Training Center.'
4Sport Training Center

Fitnessclub van het jaar in Alphen