Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Help, hoe voldoe ik aan de AVG?'

12 februari 2018 - 14:42  •  Bernie Putters  •  reacties

Help, hoe voldoe ik aan de AVG?

Alphen aan den Rijn - Over deze AVG geven advocaat Carst Teiwes van Berntsen Mulder Advocaten (foto) en beëdigd informaticadeskundige Hans Schers van ICT Consultancy Nederland een gratis workshop op donderdag 22 februari.

Onderwerpen
Want hoe zit het nu precies? Om welke gegevens gaat het? Wat mag een ondernemer met persoonsgegevens doen? En wat vooral niet? Hoe zit dat nu precies met datalekken? Hoe groot zijn de risico’s voor uw bedrijf? En wat als u per ongeluk een foutje maakt in de verwerking van gegevens of de beveiliging onvoldoende geregeld heeft?

Meer verantwoordelijkheid voor veiligheid
De AVG kan flinke gevolgen hebben voor uw bedrijf. De kern van de zaak is dat u als ondernemer een grotere verantwoordelijkheid heeft voor de manier waarop u persoonsgegevens verwerkt en beveiligt. U moet zelfs bijhouden hoe u persoonsgegevens verwerkt en beveiligt. Of zelfs iemand aanstellen die toezicht houdt op de toepassing en naleving van de regels binnen uw organisatie.

Waar en wanneer?
De workshop wordt gehouden op donderdag 22 februari van 16.30 tot 18.00 uur in Alphen aan den Rijn. Na afloop is er een bescheiden borrel. De locatie is Vergader- en trainingscentrum Centrum van Alphen, Prinses Marijkestraat 20, 2404 BC, Alphen aan den Rijn.

Aanmelden voor de workshop
Wilt u aanwezig zijn bij deze workshop? Meld u zich dan aan via het formulier op www.berntsenmulder.nl/workshopAVG. U kunt tevens vragen of onderwerpen doorgeven waar u graag meer over zou willen weten. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via tel. 0172-424172 of mail met Carst Teiwes (c.teiwes@berntsenmulder.nl).

Fotograaf: Berntsen Mulder Advocaten
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt ייn van onze advocaten?