Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogvliet breidt uit in winkelcentrum De Atlas

19 februari 2018 - 14:21  •  reacties

Hoogvliet breidt uit in winkelcentrum De Atlas

Alphen aan den Rijn - De drogisterij krijgt geen verlenging van de huurovereenkomst. Etos heeft dit een paar dagen geleden te horen gekregen en meldt dit nu op haar facebookpagina. Volgens Etos De Atlas is de huurovereenkomst 'tegen onze wil' beëindigd. Denise Smit van Hoogvliet Supermarkten merkt op dat dit wel erg kort door de bocht is: "De huurovereenkomst is beëindigd in goed overleg tussen onze vastgoedpoot Hoogvliet Beheer en Ahold, de eigenaar van Etos. Het is tussen deze bedrijven zo afgesproken. Uiteraard begrijpen wij dat het heel vervelend is voor de medewerkers van Etos in winkelcentrum De Atlas."

Inmiddels zijn er verschillende oproepen van wijkbewoners die willen dat de drogisterij in De Atlas blijft. Zo doet Monique Wolvers via de facebookgroep Allemaal Alphenaren een oproep aan de Alphense politiek om 'iets' te doen. Uit haar tekst en de commentaren blijkt dat 'men' denkt dat supermarkt Hoogvliet uit wil breiden.
Smit bevestigt dit voornemen. Hoogvliet gaat inderdaad haar vestiging in De Atlas uitbreiden. De plannen hiervoor zijn echter nog niet klaar en daarom kan Smit daar nu nog niets over vertellen.

 

Fotograaf: PR Hoogvliet