Nieuws

« Vorige - Volgende »

Maggie’s Meidenavond, kom jij ook?

20 februari 2018 - 14:59  •  reacties

Maggie’s Meidenavond, kom jij ook?

Alphen aan den Rijn - Van 20:00 tot 00:00 uur worden de dames verrast met mode, muziek, sieraden, cosmetica, mannelijk schoon, beauty en bubbels. Op vertoon van het entreekaartje serveert Maggie Blue voorafgaande aan het evenement (van 18:00 tot 20:00 uur) een speciaal driegangenmenu voor slechts € 24,50. Kaarten à € 10,- en zijn verkrijgbaar bij Maggie Blue en de deelnemende partners Concept.0907, Changes Fashion, ICI PARIS XL, Image Alphen en Jong Personal Training, maar deze kun je ook nog op de avond zelf aan de deur kopen. 

Bij de entreeprijs zijn een glaasje bubbels met een lekker hapje inbegrepen. Je komt dus meteen in de stemming voor al het moois dat deze avond te bieden heeft. Misschien ben je wel in voor een make-upadvies van de visagisten van ICI PARIS XL? Of scoor je een nieuwe tas of een heerlijke lente-outfit van Changes Fashion? Wat dacht je van een nieuwe look, met extensions of goed haaradvies van Image Kappers? Of gaan jouw eksterogen al glimmen bij de sieraden van Concept.0907? Gewoon lekker borrelen mag natuurlijk ook, met een heerlijk gincocktail bijvoorbeeld, geserveerd door de gespierde torso’s van Jong Personal Training. En dansen, natuurlijk! DJ BOSS heeft zijn plaatjes al klaargelegd…

Er is weer genoeg te beleven in Alphen aan den Rijn, dus meiden: koop nu nog gauw de laatste kaarten en gooi je haar los, be a Maggie!

Fotograaf: Maggie Blue
Maggie Blue.'
Maggie Blue

Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!