Nieuws

« Vorige - Volgende »

Deuren Isla Ibiza Bonita geopend in Raadhuisstraat

7 maart 2018 - 13:31  •  reacties

Deuren Isla Ibiza Bonita geopend in Raadhuisstraat

Alphen aan den Rijn - Eigenaresse Annette Captein gooide na 32 jaar als kapster te hebben gewerkt het roer om. Als franchiser van een kapsalon wist ze hoe het was om eigen baas te zijn en besloot om haar eigen kledingzaak te starten in Alphen. 

"Het was tijd voor een nieuwe uitdaging", vertelt Annette. "Na zoveel jaar als kapster te hebben gewerkt liet het bezig houden met het uiterlijk van klanten mij niet los." Het openen van een kledingzaak was dan ook een logische vervolgstap voor de Alphense.

Stijl
Bij Isla Ibiza Bonita is de stijl geïnspireerd op het Spaanse eiland Ibiza, met de kleurrijke dessins en gedetailleerde ontwerpen. De stijl is kenmerkend door zowel stoere, comfortabel, chique als romantische uitstraling.

Annette was al jaren bekend met de kleding die Isla Ibiza Bonita verkoopt, maar in Alphen en omstreken was nog geen zaak te vinden met een dergelijk aanbod. Daarom verkoopt Annette de vrouwenkleding -maar ook mannenkleding- nu in haar winkel in de Raadhuisstraat.

De collectie bestaat uit tunieken, tops, hippe gilets, lange jurken en broeken. Vanaf augustus zal ook een wintercollectie in de winkel te vinden zijn.

Sfeervol
De keus om de winkel te openen in de Raadhuisstraat was snel gemaakt. "Ik wilde graag in het oude centrum van Alphen zitten." Daarnaast was het streven een sfeervolle zaak creëren. Tijdens het winkelen kun je ook kopje koffie krijgen. "De winkel is een echte beleving geworden en is -na heel wat klusmomentjes- warm en sfeervol ingericht. Het resultaat mag er zijn!", vindt de eigenaresse.

Isla Ibiza Bonita By Annette is zes dagen per week en iedere eerste zondag van de maand geopend en is te vinden aan de Raadhuisstraat 287, 0172- 533579.

Fotograaf: Josh Walet