Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tot eind maart Super Bowl-ing BBQ Party bij Bowling Alphen

15 maart 2018 - 17:47  •  reacties

Tot eind maart Super Bowl-ing BBQ Party bij Bowling Alphen

Alphen aan den Rijn - Bowlen en de Super Bowl. Het klinkt als, maar heeft niets met elkaar te maken. Toch zijn er vergelijkingen te vinden tussen de twee sporten. In Amerika is Bowling écht een uitje voor families, vrienden en is het voor veel Amerikanen écht een sport. De Super Bowl is toch wel de nummer 1 voor de Amerikaanse sportfanaat. Velen kijken er al weken naar uit en verzamelen zich gezellig rondom de tv. In Amerika gaat dat natuurlijk niet zonder lekker eten. Dat is exact wat je bij ons ook ervaart. Gezelligheid en lekker eten samen met de familie, bijvoorbeeld rondom de BBQ kuil. 

Bowlen, is ook een sport voor de hele familie. Daar hoort ook eten bij. Wij zijn zelf ook in de ban bowlen, maar dan dichtbij huis op onze eigen Alphense Bowlingbaan. Het is uitermate geschikt om met je hele familie te doen. Waar anders kun je van opa tot kleinkind een uur gezamenlijk actief bezig zijn waarbij je niet de hoofdprijs betaald voor een gezellig avondje uit? Juist, je bent bij ons aan het goede adres!

We hebben een speciale aanbieding voor jullie bedacht:

SUPER BOWL-ING BBQ PARTY
Deze aanbieding is geldig van 1 februari t/m 31 maart. Bowlen en BBQ'en voor maar €30,00 per persoon. Alleen te reserveren via Alphens.nl en niet in combinatie met andere aanbiedingen of winacties. Maximaal drie dagen van tevoren reserveren. Exclusief consumpties.

We nodigen families graag bij ons uit! Voel je thuis en ervaar een avondje gezelligheid, lekker eten en Super Bowl-ing.

Fotograaf: Bowling Alphen
Bowling Alphen aan den Rijn.'
Bowling Alphen aan den Rijn

Gezellig en sportief een uurtje bowlen.