Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogvliet brengt eerste uitgave magazine Leen uit

14 maart 2018 - 14:30  •  reacties

Hoogvliet brengt eerste uitgave magazine Leen uit

Alphen aan den Rijn - Leen is een magazine met redactionele artikelen, tips, trends, recepten en achtergrondverhalen waarin het gedachtengoed van oprichter Leen Hoogvliet naar voren komt. In deze editielees je hoe de paasstol in eigen Hoogvliet bakkerij gebakken wordt, hoe Eva en Roland in het Groene Hart hun boerenkaas maken, maak je kennis met het nieuwe, exclusieve merk Buitengewoon en vertelt schrijfster, foodblogger en columniste Rens Kroes in een uitgebreid interview dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Op 9 mei 2018 is het precies vijftig jaar geleden dat Leen Hoogvliet zijn eerste supermarkt opende in Kwintsheul. Om het jubileum te vieren, brengt Hoogvliet dit jaar vijf keer het glossy magazine Leen uit, als een ode aan de oprichter. 

Leen Hoogvliet
In mei 1968 opende Leen Hoogvliet in Kwintsheul zijn eerste supermarkt met de naam Cash 'n' Carry. In een grote fabriekshal werden 400 producten vanuit dozen verkocht voor de allerlaagste prijs. De formule was een enorm succes en na Kwintsheul volgden Cash 'n' Carry vestigingen in Voorschoten, Den Haag en Alphen aan den Rijn. In 1974 kreeg het bedrijf een nieuwe naam: Hoogvliet supermarkten. Inmiddels zijn dat er 68 en doen meer dan een miljoen klanten met plezier én voor de laagste prijs er hun boodschappen.

Fotograaf: Hoogvliet
Hoogvliet Supermarkten.'
Hoogvliet Supermarkten

Al vijf filialen in Alphen aan den Rijn!