Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samen maatschappelijke impact creëren

15 maart 2018 - 13:55  •  reacties

Samen maatschappelijke impact creëren

Alphen aan den Rijn - Ook Rabobank Groene Hart Noord wil het verschil maken en klanten verder helpen op het gebied van zelfredzaamheid en ondernemerschap. Ook het versterken van de lokale leefomgeving en bijdragen aan een duurzame voedselproductie zijn belangrijke thema's. Via rabo.nl/groenehartnoord/samengroeien ziet u wat de bank in 2017 samen met de inwoners van de regio Groene Hart Noord door samenwerken heeft bereikt.

Mooie voorbeelden hiervan zijn: de samenwerking met lokale ondernemersverenigingen; kennisbijeenkomsten voor ondernemers; 387 verenigingen gesteund met menskracht en middelen;  jongeren tijdens jongerenevent door experts laten informeren over kopen of huren van een woning; Kids SpaarEvent; met klanten in gesprek over voedselverspilling en samen met verenigingen de Rabobank Sponsorfietstocht georganiseerd.

Infographic
De Rabobank heeft de belangrijke cijfers in een infographic gezet: een korte samenvatting van de activiteiten uit het jaar 2017 en een overzicht van de maatschappelijke impact. Via rabo.nl/groenehartnoord/samengroeien kunt u de maatschappelijke impact van Rabobank Groene Hart Noord in de regio bekijken.

Fotograaf: Rabobank Groene Hart Noord
Tags: rabobank
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord