Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sportplaatjes van Alphense clubs sparen bij Hoogvliet

19 maart 2018 - 13:11  •  reacties

Sportplaatjes van Alphense clubs sparen bij Hoogvliet

Alphen aan den Rijn - De afgelopen maanden zijn de deelnemende clubs druk bezig geweest met de fotografie van alle (jeugd)leden en het benaderen van sponsoren voor een plek in het verzamelalbum en op het sportplaatje. In iedere Hoogvliet supermarkt wordt gespaard voor clubs uit de eigen omgeving.

In Alphen aan den Rijn doen maar liefst zes sportvereningingen mee met de spaaractie. Voetbalverenigingen AVV Alphen, ARC, Alphense Boys en Alphia doen mee, maar ook hockeyclub Alphen en korfbalvereniging Tempo. De aftrap voor heel Alphen vindt plaats bij de winkel in De Baronie, vanaf 16.00 uur op woensdag 21 maart. Er worden bij de winkel demonstraties gegeven van voetbal, korfbal en hockey.

Sparen
Bij iedere tien euro aan boodschappen en wekelijks bij wisselende actieproducten krijgt de klant een setje sportplaatjes. Als in de betreffende vestiging meer dan één sportclub meedoet, kiest de klant zelf van welke club hij of zij sportplaatjes wil ontvangen. De actie eindigt op dinsdag 1 mei 2018.

Na afloop van de spaarperiode organiseren de clubs in hun eigen clubgebouw een ruilmiddag om de verzamelalbums compleet te krijgen.

Fotograaf: Hoogvliet
Hoogvliet Supermarkten.'
Hoogvliet Supermarkten

Al vijf filialen in Alphen aan den Rijn!