Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogvliet viert jubileum met optreden Martin Garrix

23 april 2018 - 14:22  •  reacties

Hoogvliet viert jubileum met optreden Martin Garrix

Alphen aan den Rijn - Hans Klok, Kensington, DJ Faya (Fajah Lourens), 2Unlimited, Flying Drums, PartySquad en de nummer één DJ van de wereld Martin Garrix zorgden voor een onvergetelijke avond, waarbij bijna letterlijk het dak van de tent eraf ging. De presentatie van de avond was in handen van Johnny de Mol. Algemeen directeur Siep de Haan: "Onze medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten. Zij hebben dit feest dubbel en dwars verdiend!"

Gedurende de hele avond konden de gasten genieten van een buffet met hapjes uit alle windstreken, van nacho's met kaas tot verse wokgerechten, vers fruit, salades en broodjes pulled pork. Het feest werd afgesloten met een eindshow, inclusief vuurwerk. 

Tompouces
Het jubileumfeest van Hoogvliet wordt gedurende 2018 op diverse momenten gevierd met de consument. De grootscheepse sportplaatjesactie in alle 68 Hoogvliet supermarkten loopt bijna op z'n einde, maar er staan de komende maanden nog meer spectaculaire consumentenacties op stapel. 

De trouwe klanten worden op 9 mei, de officiële verjaardag van de keten, getrakteerd op tompouces die worden uitgedeeld aan het winkelend publiek.

Fotograaf: PR Hoogvliet - Ruben May
Hoogvliet Supermarkten.'
Hoogvliet Supermarkten

Al vijf filialen in Alphen aan den Rijn!