Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van de randstad

18 mei 2018 - 11:07  •  Makelaardij Van Brussel  •  reacties

Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van de randstad

Alphen aan den Rijn - Met maar liefst 109.000 inwoners kun je best praten over een stad, al is de nostalgische benaming van 'het dorp' begrijpelijk. We doen er zelf immers ook aan mee. 

In totaal staan er 46.723 woningen in de gemeente en staan er op dit moment zo'n vijfhonderd woningen te koop. De gemiddelde woningwaarde hiervan is momenteel €249.000,- en de verwachting is dat dit langzaam blijft stijgen. De goedkoopste woningen in Alphen en omstreken vind je op Funda rond de € 135.000,-. Dit houdt in dat je als alleenstaande een bruto inkomen moet hebben van €31.000 om überhaupt een woning te kunnen kopen in onze gemeente.

Toch maken dagelijks veel mensen de stap om in ons mooie Alphen aan den Rijn te komen wonen. Studeren in de 'grote stad' om vervolgens terug te keren naar 'ons dorp'. Ook als er kinderen op komst zijn, zien we oorspronkelijke Alphenaren vaak terug. Daarnaast is het in Alphen qua huizenprijzen zo gek nog niet en ook de kindvriendelijke wijken staan veel mensen aan.

Wil je meer informatie over het kopen van een woning in ons mooie 'dorp'? Bel of mail ons gerust, wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Makelaardij Van Brussel
0172 424724 / info@makelaardijvanbrussel.nl 
www.makelaardijvanbrussel.nl 

Fotograaf: PR Makelaardij Van Brussel
Makelaardij Van Brussel.'
Makelaardij Van Brussel

Taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding.