Nieuws

« Vorige - Volgende »

Fit zwanger met cursus zwangerschapsgym ActiVite

23 mei 2018 - 10:25  •  reacties

Fit zwanger met cursus zwangerschapsgym ActiVite

Alphen aan den Rijn - De oefeningen in deze cursus zijn gericht op het verbeteren van de lichaamshouding en de conditie, zoals oefeningen voor de bekkenbodemspieren en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. 

"De les is een mooie combinatie van oefeningen en theorie. Het ene deel zijn we lekker actief en het andere deel krijg je alles te horen over wat er met je lichaam gebeurt tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De oefeningen kunnen behoorlijk pittig zijn met grote elastieken, ballen en halters. Daarbij let ik altijd op aanwezigheid van klachten. Eigenlijk krijgt elke les andere oefeningen, het is echt gym op maat en bovendien therapeutisch verantwoord omdat alle docenten ook therapeut zijn", aldus docente en Mensendiecktherapeute Stefanie Rodewijk.

Nog enkele plaatsen beschikbaar!
De cursus bestaat uit 11 lessen: 10 voor de bevalling, waaronder 2 partneravonden, en 1 les na de bevalling met je baby. Je bent welkom op elk moment van je zwangerschap! De meeste vrouwen starten rond week 25 van hun zwangerschap. Bij een meerlingzwangerschap is het raadzaam om 4 tot 6 weken eerder te starten. De kosten € 130,00 voor leden en € 160,00 voor niet-leden. 

Direct aanmelden? (071) 516 14 15 of cursusbij.activite.nl.

Fotograaf: PR ActiVite
ActiVite.'
ActiVite

Samen voor de beste zorg.