Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zaterdag 9 juni open huis bij Drieman Garantiemakelaars

6 juni 2018 - 12:23  •  Drieman Garantiemakelaars  •  reacties

Zaterdag 9 juni open huis bij Drieman Garantiemakelaars

Alphen aan den Rijn - Als u wilt verhuizen is internet een prima middel om u te oriënteren. Op zaterdag 9 juni a.s. heeft u de gelegenheid om geheel vrijblijvend 'live' bij uw favoriete huizen binnen te kijken. Diverse woningen die via Drieman Garantiemakelaars te koop staan in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving zijn zonder afspraak te bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur.  

Of u nu voor het eerst een huis koopt, groter wilt wonen of uitkijkt naar een appartement; Op Funda kunt u via de zoekfunctie onder 'extra' selecteren op 'alle open huizen', waardoor u in één oogopslag alle open huizen in de omgeving te pakken heeft. Tijdens het Open Huis kunt u in korte tijd meerdere woningen achter elkaar bekijken. Als u vragen heeft over één van de woningen, te koop staande bij Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn, zijn de makelaars op kantoor aanwezig om deze te beantwoorden.

U vindt alle te koop staande woningen op www.funda.nl en selecteer op 'alle open huizen'. Zet 9 juni a.s. in uw agenda en loop vrijblijvend binnen bij de woningen van Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: Drieman Garantiemakelaars
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.