Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Feestwinkel voor een geslaagd examenfeest

8 juni 2018 - 11:25  •  reacties

Alphense Feestwinkel voor een geslaagd examenfeest

Alphen aan den Rijn - Een jaar geleden nam Natascha van Rijn Rudy's Feestwinkel in de Herenhof over. Vorige maand verhuisde ze met de zaak naar de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn onder de nieuwe naam Alphense feestwinkel. De winkel is toonaangevend op het gebied van ballonnen, feestartikelen en in creativiteit.

Ballondecoratie
In de Alphense feestwinkel kunt u terecht voor alle mooie versiering en leuke cadeautjes voor een geslaagd examenfeest. Alphense feestwinkel is gespecialiseerd in ballondecoratie en heliumballonnen. Een leuk cadeau is een ballondecoratie die te vullen is met geld of andere cadeaus. Het is ook mogelijk om ballonnen te laten bedrukken. De vragen van onze klanten samen met onze ideeën vormen altijd weer inspiratie voor nieuwe creaties, alles is mogelijk.

Speciale openingstijden
Woensdag is vanwege de examenuitslag de winkel geopend vanaf 9.00 tot 20.00 uur. De winkel heeft een uitgebreid assortiment cadeauartikelen met het thema eindexamens en ook op het gebied van versiering zijn er ruime mogelijkheden.

Kijk om alvast inspiratie op te doen op de website van Alphense feestwinkel of kom langs om specifieke wensen voor een groot feest te bespreken. Wij vinden kwaliteit een must en willen dan ook ons uiterste best doen om alles perfect te regelen en te decoreren, zodat u als klant kunt genieten van uw grote dag.

Alphense Feestwinkel
Hooftstraat 137, Alphen aan den Rijn
www.alphensefeestwinkel.nl

Fotograaf: Josh Walet // PR Alphense Feestwinkel