Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoe ver gaat All4finance voor je? 4 generaties maar liefst!

20 juni 2018 - 14:23  •  All4finance  •  reacties

Hoe ver gaat All4finance voor je? 4 generaties maar liefst!

Alphen aan den Rijn - Elke klant is anders en zoekt een advies afgestemd op hun unieke situatie. Dit is terug te zien in de recensies die All4finance ontvangt van klanten en daar zitten zulke mooie verhalen tussen, dat het de moeite waard is een van die verhalen eens te vertellen.

Najim & Kim
Najim en Kim zijn opgegroeid in Brabant en Apeldoorn. Inmiddels vier huizen en vier kinderen verder, wonen zij al vijftien jaar in Alphen aan den Rijn. Hoe dat gekomen is? Daarvoor gaan we even terug in de tijd. "Via een kennis ben ik vijftien jaar geleden terechtgekomen bij Sander en Patricia. We zaten met z’n vieren aan de eettafel in hun huis."

Wat doet All4finance voor hun klanten?
Wat Sander en Patricia samen met het team van All4finance voor je doen gaat verder dan alleen je hypotheek voor je regelen. Alles waarbij financieel advies nodig is, wordt besproken. Volledige ontzorging is eerder standaard dan een uitzondering bij All4finance... "Zelfs na al die jaren is het gevoel niet veranderd: zodra ik bij All4finance binnenstap, voelt het alsof ik bij hem thuis binnenloop en weer plaatsneem aan de eettafel."

Najim kreeg 15 jaar geleden via een kennis het advies om met Sander en Patricia te praten. Sander heeft destijds alles voor hen in gang gezet en inmiddels zijn ze alweer 4 huizen verder! Najim licht toe: "Zij hebben zoveel ontwikkelingen bij ons gezien: kinderen die geboren werden, het kopen en verkopen van onze huizen, het gaat veel verder dan alleen een hypotheek, het is absoluut een vriendschap. Ook met de drukte en de tegenslagen die Sander en Patricia hebben meegemaakt, is hij er voor je. Hij geeft je het gevoel dat hij alles kan, en geeft ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is."

Voor de klant-werft-klantactie deelden Najim en Kim hun bijzondere verhaal als tevreden klanten. Lees hier meer over de actie en hun volledige verhaal.

Fotograaf: PR All4finance
All4finance hypotheken.'
All4finance hypotheken

Thuis in persoonlijk advies.